top of page
Zoeken
  • Kemal Rijken

Radio 1: gesprek over worstelingen van Europese koningshuizen

'Spraakmaker vandaag is schrijver Kemal Rijken. Voor zijn nieuwe boek doet hij onderzoek naar koningshuizen in Europa. Hoe zijn ze gekomen waar ze nu zijn, en bestaan ze over honderd jaar nog? We bespreken het in het tweede uur van Spraakmakers op Radio 1.Starters, statushouders, iedereen wil voorrang op de woningmarkt. Toch zijn arbeidsmigranten inmiddels onmisbaar voor onze economie. Daarom bespreken we in Stand.nl de stelling: Arbeidsmigranten moeten zo snel mogelijk aan een fatsoenlijke woning geholpen worden.


In het Mediaforum zitten Arno Kantelberg en Haroon Ali. De onderwerpen vandaag: Farmers Defence Force eist rectificatie van Jan Paternotte en de stem van de overleden Olivia Newton-John zit voorgoed in het collectieve geheugen gegrift.


En we hebben het over de 'Wedstrijd des doods'. Een wedstrijd die zich afspeelde in het door Duitse troepen bezette Kiev en morgen precies 80 jaar geleden is. Spraakmakers eindigt natuurlijk niet voordat de nieuwsquiz is gespeeld. Vandaag met Verena Oudhuis.'

18 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page