top of page
Zoeken
  • Kemal Rijken

ABP met een demissionair kabinet (Het Kamergesprek)

Het kabinet is gevallen en binnenkort mogen we stemmen voor de Tweede Kamer. Toch presenteert het kabinet op Prinsjesdag nieuwe plannen voor het komende jaar. Wat zijn deze plannen waard? En hoe wordt hier in de Tweede Kamer over gedebateerd tijdens de jaarlijkse Algemene Politieke Beschouwingen? Wat zien we terug van de aankomende verkiezing tijdens dit debat?


In een nieuwe aflevering van talkshow Het Kamergesprek blikken we terug op de Algemene Politieke Beschouwingen met een demissionair kabinet. Te gast zijn journalist Sheila Sitalsing, financieel journalist Martine Wolzak, oud-fractievoorzitter van GroenLinks Bram van Ojik en voormalig politiek adviseur Julia Wouters. Presentator is Kemal Rijken.Over Het Kamergesprek

Parlementaire debatten doen ertoe en hebben impact op iedereen, maar wat wordt er nou echt besproken en waarom? En bovenal: wat heb jij als burger aan weer zo’n urenlang Kamerdebat? Samen met een wisselend panel van deskundigen pluist presentator Kemal Rijken deze en andere vragen uit in Het Kamergesprek: parlementaire debatten uitgelegd, de politieke talkshow om het parlementaire debat beter te begrijpen. Het programma is iedere donderdag of vrijdag na een belangrijk debat te zien op NPO Politiek, bij verschillende regionale omroepen en online.

7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page